Jelenlegi hely

Forever: omega-3 zsírsavak a jól működő "motorért" és "fogaskerekekért"!

A legújabb kutatások szerint az omega-3 zsírsavakat szedő gyermekek könnyebben tanulnak: javul a figyelmük, koncentrálóképességük és memóriájuk, valamint jobb lesz felfogóképességük. 


Forever - Artic-Sea ®

Omega-3 zsírsavak a jól működő "motorért" és "fogaskerekekért"


 

Van egy olyan táplálék-kiegészítő, amit más okból szed  iskolás fiunk és más miatt fogyasztjuk mi szülők.


Okosító omega - 3 zsírsavak
 

A legújabb kutatások szerint az omega-3 zsírsavakat szedő gyermekek könnyebben tanulnak: javul a figyelmük, koncentrálóképességük és memóriájuk, valamint jobb lesz felfogóképességük. 

Az agy és idegrendszer legintenzívebb fejlődési szakasza  körülbelül 14 éves korig tart. Ebben az időszakban a megfelelő képességfejlesztés mellett nagyon fontos az agy és idegsejtek fejlődéséhez és működéséhez nélkülözhetetlen omega-3 EPA és DHA bevitele is.

Az omega-3 sejtjeink alkotóeleme, egy „jó” zsír, amit a vitaminokhoz hasonlóan szervezetünk nem tud előállítani.  Az omega-3 EPA és DHA nagy mennyiségben a tengeri halakban (lazac, makréla, szardínia, tonhal, laposhal) található, amely étrendünkből szinte teljesen hiányzik!

Ki ne szeretné, hogy gyermeke jobb tanulmányi eredményeket érjen el az iskolában? Nem véletlen, hogy egyre több omega-3 készítményt találunk a boltok és a patikák polcain.

Az egészségesen fejlődő idegrendszernek köszönhető a nyugodt, kiegyensúlyozott és agressziómentes viselkedés is, így hiperaktív gyerekek számára különösen javasolt omega-3 tartalmú étrend-kiegészítő fogyasztását.Omega -3 zsírsavak a szív-és érrendszer szolgálatában

 
Szülőként felelősséggel tartozunk azért, hogy gyermekeinket  fel tudjuk nevelni és 10-20 év múlva  lehetőleg az unokáink körüli teendőkben is aktívan részt tudjunk venni, ezért vigyáznunk kell egészségünkre.

Az omega-3 zsírsavak – DHA és EPA – jótékony hatásai közül a legismertebb a szív- és érrendszerre gyakorolt pozitív hatás, melyet az 1970-es években ismertek fel a kutatók a grönlandi eszkimók tanulmányozásakor. Az eszkimók nagyon sok, tengeri állatokból származó zsiradékot fogyasztanak, de ennek ellenére gyakorlatilag ismeretlen körükben a szív-és érrendszeri megbetegedés. Az ezekben a zsírokban nagy mennyiségben előforduló omega-3 zsírsavak csökkentik a triglicerid szintet, a pulzus számot, a vérnyomást és az érelmeszesedést, jó hatással vannak a koleszterinre. (Forrás: Wikipédia)

Fontos, hogy a vérzsírok (koleszterin és triglicerid) csökkentése életmódbeli változásokat: megfelelő  táplálkozást és rendszeres testmozgást is kíván!

 
Miért Forever - Artic-Sea ®?
Felismerve az omega-3 zsírsavak fogyasztásának fontosságát: rengeteg omega-3 tartalmú készítmény van a piacon. Nézd meg, hogy miért lehet az Artic-Sea a megfelelő választás számotokra:
 
 


 


 

Összetevők és hatóanyag tartalom:
 

halolaj (45,9%), tintahal olaj ( 16,7%), zselatin, olívaolaj, nedvesítőszer (glicerin), víz, természetes aroma (citrom olaj, lime olaj), antioxidáns (E vitamin)

 

Napi adagban(2 kapszula)

Omega 3 zsírsav: 435 mg
EPA (eikozapentaénsav): 200 mg
DHA (dokozahexaénsav): 200 mg
Olajsav (olivaolajból): 100 mg
 

 

Az EPA és DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. Kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.  A dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a normál agyműködés, és látás fenntartásához. Kedvező hatás 250 mg dokozahexaénsav (DHA) napi bevitelével érhető el.

 

 

Kiszerelés, adagolás:

Egy doboz 120 db lágyzselatin kapszulát tartalmaz, javasolt mennyiség felnőtteknek napi 2X1 kapszula.

(Iskolás gyermekemnek hetente két-három alkalommal 1 kapszulát adok.)
 

További információt ITT kérhetsz!
 

 

NóriMami
 


A fenti megállapítások nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. A Forever táplálék kiegészítő és bőrápoló termékei nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására és nem helyettesítik az orvosi kezelést, de segítenek megőrizni az emberi test általános egészségi állapotát azáltal, hogy védenek az étkezési és testápolási hiányosságok ellen.

A Forever termékek az alábbi minőségi tanúsítványokkal rendelkeznek:

 1. Halal - iszlám minőségi tanusítvány 
 2. Kosher tanusítvány  
 3. Islamic Seal of Approval - iszlám minőségi tanusítvány
 4. PETA Cruelty Free - annak igazolása, hogy a termékfejlesztő kutatások során a cég nem végez állatkísérleteket
 5. International Aloe Science Council - pecsétjük a termékekben levő aloe tisztaságát és minőségét igazolja
       

Hazai minőségi tanusítványok:

 1. A Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlása
 2. 'Zöldpont' - annak igazolása, hogy a cég hazánkban környezetkímélő hulladékgazdálkodást folytat
 3. ISO tanúsítvány annak igazolására, hogy a cég tevékenységét az ISO minőségirányítási szabványnak megfeleően végzi
 4. HACCP tanúsítvány annak igazolására, hogy a termékek megfelelnek az élelmiszerbiztonsági követelményeknek
                                                 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.
Ugrás az oldal tetejére