Jelenlegi hely

Élményfoglalkozások a Gyerekeknek...a Gyerekekért!

A Menta Élményfoglalkoztató újra várja a mozgásra, jókedvre, zenére és játékos tanulásra vágyó gyerekeket április 12-től.

A Menta februári indulását követően hétről hétre egyre népszerűbbek lettek azok a módszerek és tematika, amelyekkel Pécsett korábban még nem találkozhattak a gyerekek, szülők. Az élményfogalkozásokon elismert és kiemelt módszereket alkalmazunk a gyerekek gondolkodásának fejlesztésére.

A két fő irányvonalunk a TKP-Tanulás Könnyítő Program (innovatív oktatási program, mely a tanulás öröméről szól), amely elsőkét elérhető Pécsett és a cirkuszpedagógia és a zsonglőrködés világából a Három Labdás Kaszkád Gondolkodásfejlesztő módszer (mozgást- és gondolkodást szinergikusan fejlesztő foglalkozás).

Az elmúlt hetekben sem álltunk meg teljesen. Azon szervezkedtünk, hogy áprilistól újra izgalmassá tegyük a hétköznap délutánokat és még többet tudjunk segíteni a gyerekeknek, hogy mozogjanak, táncoljanak, játszanak, tapasztaljanak, mindezt jókedvűen. Új eszközeink is érkeztek idő közben, hogy még teljessebbé varázsoljuk az élményt és játékossá a tanulást.

Akciókkal, kedvezményes árakkal készültünk az újra nyitásra, hogy ezzel is elérhetőbbé tegyük ebben a helyzetben, a gyermekek számára a foglalkozásainkat, hogy ezzel is segítsük őket, segítsünk Titeket.

Dobjuk fel a hangulatot egy fergeteges MókaKuckóval!

Már az első szabad hétvégén, 04.10-én és 11-én, 10-12 óra között várjuk a gyerekeket a MókaKuckóban.

Ráadásul most egy újranyitási ajánlattal várunk Titeket. A két óra foglalkoztatás, most csak 3500Ft!
Hozzátok el a gyerekeket egy kis játékra, kézműveskedésre, nektek pedig legyen egy kis „éndidőtök”! Ha szombaton és vasárnap is eljönnétek, akkor összesen 6000 forintért tudtok részt venni!

Gyertek, várlak Titeket. A foglalkozások min. 4 fővel indulnak és max. 10 fő vehet részt, ezért kérlek, jelentkezz be előre, legkésőbb péntekig.
Szovánné Molnár Csilla (+36 20 322 9903)

Élményfoglalkozások áprilisban

Április 12-től órarendi foglalkozásaink is újra indulnak. Az órarendet itt tudod megtekinteni: https://www.mentami.hu/orarend/

Most még fontosabb, hogy a gyerekek feltöltődjenek, levezessék a feszültségeket és játékosan, de pótolják az esetleges lemaradásokat. Jól érzik magukat és közben folyamatosan fejlődnek! Foglalkozásainkat nagyon szeretik a gyerekek! Gyertek, próbáljátok ki Ti is!

Az első próbaalkalom, ingyenes! Továbbá, ha beiratkoztok, akkor minden óra árából 500 forint kedvezményt kaptok!

A Menta Élményfoglalkozásokon kis létszámú (max. 6 fő), korcsoportonként kialakított foglalkozásokon, kényelmes környezetben, minőségi idővel és eszközökkel, kreatív tevékenységekkel várjuk ovi kiscsoporttól a 2. osztályig a gyerekeket.

Várunk szeretettel foglalkozásainkon.

Ebben a különleges élethelyzetben még fontosabb a gyermekek számára az önfeledt játék,  mozgás, hogy levezessék a feszültséget, pozitív, örömteli élményekkel találkozzanak és mindeközben észrevétlenül fejlődjenek.

Mi minden szükséges óvintézkedést megteszünk, és kiemelten figyelünk a megelőzésre annak érdekében, hogy a gyermekek zavartalanul tudjanak részt venni a foglalkozásokon.
Rendszeres fertőtlenítéssel, odafigyelve a higiéniás szabályokra és ajánlásokra is.

Az iskolák-óvodák még zárva, de a Menta már vár!

Segíteni szeretnénk az iskolába történő visszarázódást és a szülők felkészülését is az újranyitásra, ezért április 12-16. között minden nap 13-15 óra között szeretettel várunk minden gyermeket egy kis játékra-élményfoglalkozásra.

Csoportjaink továbbra is max. 10 fővel indulnak, ezért mindenképp jelentkezzetek be előre, legkésőbb a megelőző napon.
Felkészítő foglalkozásainkon kedvezményes ajánlattal – 1 alkalom 3000ft , ha minden nap jössz, akkor 2000ft/alkalom. (5 nap=10.000) – tudtok részt venni.
Hétfő-szerda-péntek elsős és második osztályosok, kedd-csütörtök óvoda-középső és nagycsoport részére.
Fontosnak tartjuk, hogy a mai világban a gyerekeknek legyen olyan szabadidős tevékenysége, ahol azokon a területeken is fejlesztheti képességeit, amik a digitális világban könnyen feledésbe merülnek.

Szülinap a Mentában!

Kitünő helyszínt biztosítunk 4-8 éves gyermekeknek, hogy barátaikkal megünnepeljék ezt a jeles napot. Hétvégente várunk Titeket egy jó hangulatú, szórakoztató bulira, mely során folyamatosan foglalkoztatjuk a gyerekeket, és kipróbálhatják a Menta Élményfoglalkozásainak az elemeit is, sok-sok más jó móka mellett.

A Menta nyáron is vár!

Hamarosan itt a nyár, a szünidő, a felkészülés az új tanévre, az iskolára.

A Menta nyáron is szeretné szórakoztatni, segíteni a gyerekeket, szülőket. A szünidőre a következő hetekben szervezünk nyári napközis táborokat.

  • JÚNIUS 21 - JÚNIUS 25.
  • JÚNIUS 28 - JÚLIUS 02.
  • JÚLIUS 19 - JÚLIUS 23.
  • JÚLIUS 26 - JÚLIUS 30.

Táborainkban lesznek élményfoglalkozások, Zumba, tánc-zene, kézműveskedés, sok-sok jéték, és minden nap lesz valami meglepetésprogram is! Egész nap! Az étkezések is benne vannak, tízórai, ebéd, uzsonna.

Augusztus utolsó heteiben már szeretnénk segíteni a gyerekek felkészülését az iskolára, SULIBULI TÁBORUNKKAL.

AUGUSZTUS 16 - AUGUSZTUS 19-20. (Egyéni kérés szerint, ha elutaznátok)

Várjuk az iskolába készülőket, hogy rengeteg játékkal, élménnyel, sulis alapozással, mozgással, játékos feladatokkal együtt készülődjünk az iskolára!

Augusztus utolsó hetében, pedig egy Akciós nyárzáró, suli-oviváró héttel készülünk, amikor délutánonként lesznek 2 órás (külön suli-ovi) foglalkozásaink, ahol játékosan már gyakorlunk, ismétlünk, felkészülünk a sulikezdésre.

Jöhetsz csak egyre is, de ha minden nap jöttök, az a legjobb!
1 alkalom 3000ft, ha minden nap jössz, akkor 2000ft. (5 nap=10.000)
Előfoglalási akció 10%, ha jelzed részvételi szándékodat 04.30-ig.

Remélem hamarosan találkozunk a Mentában!
Ne maradjatok le híreinkről, programjainkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre a www.mentami.hu oldalon, a Menta Hírekre, és kedveld FB oldalunkat is.

Miért a MENTA?

✔mert, friss, új és komplex szolgáltatásokat nyújt,
✔mert, minőségi kiscsoportos foglalkozásokkal várja a gyerekeket,
✔mert különleges és színes módszereket alkalmazunk,
✔mert, változatos, izgalmas, érdekes eszközökkel találkozhatnak a gyerekek,
✔mert, a sok mozgással, játékkal az élmény és a sikerélmény a célunk,
✔mert hétvégén is várjuk a gyerekeket a MókaKuckóban,
✔mert Szülinapokat is szervezünk, hogy a legkisebbek is bulizhassanak,
✔mert kellemes környezetben a szülők is megpihenhetnek,
✔ mert jól érezheti magát Gyermek, Szülő egyaránt!

Élmény, Játék, Tanulás és sok-sok móka, mozgás, érdekes feladatok, fesztelen, a teljesítési kényszertől mentes hangulat. Önfeledt játékok, tevékenységek, sok-sok mozgás.
A foglalkozásokon a gyerekek játszva tanulhatnak, okosodhatnak, mindezt az életkori sajátosságoknak megfelelő optimális kihívásokkal és folyamatos sikerélménnyel.

Foglalkozásaink csak előzetes bejelentkezéssel/ beiratkozással elérhetőek, tekintettel a kis létszámú (max. 6 fő) csoportokra, hogy megőrizzük a minőségi idő biztosítását mindenki számára. Szeretném, ha a Menta egy kis családias közösségi térré válna. Egy új, friss, kedves, pozitív színfolttá.

Várunk szeretettel!

A Menta… Mozgás, Jókedv, Zene, Játékos Tanulás!

Menta Gyermek Élményfoglalkoztató
Szovánné Molnár Csilla
0620/3229903
menta@mentami.hu
www.mentami.hu
7623 Pécs, Madách Imre utca 24.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Mire jó a csend?

Mire jó a csend?

Túl nagy a zaj a világban, rengeteg inger, üzenet jut el hozzánk, állandóan szól valami. Értékessé vált a csend, hiszen a rohanó hétköznapokon kevés adatik belőle. Amikor nyáron egy hétre kiürült a lakásunk – táborozó gyerekek, üzleti úton lévő férj – „megcsendült a csend”.
„Elereszti a hasizmokat úgy, hogy a hasa kissé lesüllyedjen, majd elgondolkozik azon, hogy már megint milyen kövér lett az utóbbi időben”- avagy a nő és férfi közötti különbségek

Szégyenlős vagy csábító - avagy a nő és a férfi közötti különbségek a zuhanyzóban

Micsoda rendkívüli kihívást jelent az, ha valaki úgy dönt, megosztja sorsát, vagy inkább a fürdőszobáját egy ellenkező neművel... 
Hol zöldebb?

Zöldnek lenni trendi! Magyarország zöld térképe

Egy nagyon kedves olvasónk, Gábor kérésére most egy olyan hazai gyűjteményt hoztam el Nektek, amiben térképes és tematikus kereső segítségével tudjátok fellelni azokat a helyeket és szolgáltatókat, akik egy kicsit zöldebbé teszik mindennapjaitokat.
Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

A férfiak sohasem fogják megérteni a nőket, és a nők sohasem fogják megérteni a férfiakat...
Ugrás az oldal tetejére