Jelenlegi hely

A tökéletes őszi kombináció: póló plusz pulóver

Póló plusz pulóver. Egy öltözködési megoldás, amely minden férfi számára praktikus, alkattól függetlenül előnyös, illetve tökéletes az őszi időjáráshoz, de egy kis kiegészítéssel még télre is. Mutatjuk, miért akkora kedvenc ez a párosítás!

Igazi Jolly Joker egy minőségi póló

Ha a sokoldalú férfi pólók kerülnek elő, mint divatelemek, nem feltétlenül a legegyedibb, legeredetibb ruhadarabokra gondolunk, ám biztos, hogy a legsűrűbben használt felsőruházati kategóriát testesítik meg. A póló a hétköznapok öltözéke, amit csak felkap az ember, amikor otthon van, vagy amikor munkába indul, de olyankor is telitalálatot jelent egy merészebb, divatosabb darab, ha a bulizós szettet kell összeállítani. Talán nincs férfi Magyarországon, akinek ne lenne a szekrényében néhány póló, hiszen még azok is szeretnek kényelmesebb öltözékbe bújni olykor, akiknek a munkahelyükön inget kell húzniuk az előírások miatt. Szóval a lényeg: a póló egy igazi Jolly Joker, csak éppen ősszel, majd azt követően télen nem elegendő.

Ősszel a pulóver adja meg a kellő meleget

Épp ezért egészítik ki tökéletesen a pólókat a kellemesen meleg férfi pulóverek. A kényelem itt is alapelvárás, ráadásul 2021-ben hódítanak a túlméretezett, kötött pulcsik, amelyek aztán tényleg minden testalkaton hibátlanul állnak. Az alapfelállás az, hogy egy ilyen pulóvert is pólóra húz fel a legtöbb férfi, egyszerűen így réteges, így praktikus. A réteges öltözködés pedig ősszel a legfontosabb, hiszen ez az az évszak, amikor sokszor elszámolja magát az ember – vagy túl melegen, vagy túl vékonyan felöltözve indul útnak. A póló plusz pulóver kombináció ebből a szempontból is nyerő, ráadásul télen is tökéletes ez a páros a meleg kabát alá. A pulóverek esetében anyagban is széles a választék, de még szélesebb a színek terén, ahol egész egyszerűen nincs tabu. Egy pulcsi így tökéletes megoldás, hogy az ember kifejezhesse a személyiségét. Ha tehát az őszi ruhatárat szeretné megújítani valaki, dobjon be egy póló és egy pulóvert a kosarába.

A fotó forrása:
san4ezz / Shutterstock.com

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Jósoljunk magunknak férjet Luca napján!

Jósoljunk magunknak férjet Luca napján!

Szent Lucia a legenda szerint Jézus menyasszonya volt, ezért házasságszerző szentnek tartották. Igazi férjjóslásra alkalmas nap volt december 13-a, az év leghosszabb estéje. Van pár tippünk, hogyan kell csinálni!
SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY 2021 - Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony egy kicsit más lesz, mint a többi: visszafogottabb, bensőségesebb, talán lassúbb is. Már most is érezzük, hogy nem zúdul ránk minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról boltra, programról programra.
Karácsonyfa legek

Karácsonyfa legek

A legmagasabb fa, a legnagyobb dísz, a legnagyobb szaloncukor, a legtöbb karácsonyfaégő... akadnak legek a karácsonyfa körül. Szépek, izgalmasak, de nem biztos, hogy mindegyik kellene otthonra!
Álomút gyermekrajz pályázat

Álomút gyermekrajz pályázat

Szeretnél igazi úthengert vezetni? Kipróbálnád, milyen lehet utat építeni? Akár együtt az egész osztállyal? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint rajzolni!
Ugrás az oldal tetejére