Jelenlegi hely

Hol készítenek Pécsett "babamozit"? - Mutatjuk!

A babamozi és a szülészeti-genetikai ultrahang vizsgálat nem ugyanaz: a "babamozi" célja a magzati életbe való betekintés, a magzat megjelenítése 3D, 4D, illetve 5D felvételeken, míg a magzati rendellenességek diagnoszikája szülészeti - genetikai ultrahang vizsgálat során lehetséges.  

Érdemes tájékozódni, hogy az adott vizsgálatnak mi a célja, szerepe, tartalma. 


DAVINCI MAGÁNKLINIKA

A genetikai ultrahang vizsgálat során a rendellenességek kiszűrése mellett a szakorvos méréseket végez, és az adatok alapján megbecsüli a szülés várható idejét. A 3D-4D ultrahang vizsgálat lehetőséget ad a leendő szülőknek a magzat valósághű megtekintésére is.

A vizsgálatot végző szakemberek: Czirkos Andorné, Dr. Wilhelm Ferenc, Dr. Mátrai Gábor, Dr. Vizer Miklós Gábor

BŐVEBB INFORMÁCIÓK ÉS ELÉRHETŐSÉG ITT


HARMONY MEDICAL CENTER

A vizsgálatot végző szakember: Dr. Fatér József

A legideálisabb kor vizsgálatra a 25-30. terhességi hét közötti periódus. mivel ebben a korban a baba formásabb , nem túl vastag az anyai hasfal és van elég magzatvíz is ami egyik feltétele a jó kép elkészítéséhez.

A babamozi nem diagnosztikai vizsgálat! A babamozin is mérhetünk magzati paramétereket, de ez nem tartozik hozzá a vizsgálathoz.

A felvételeket 4Gb-os pendrive-ra rögzítjük. Amennyiben a magzat elhelyezkedése miatt nem volt megfelelő minőségű a kép, egy másik időpontban megismételjük.

BŐVEBB INFORMÁCIÓK ÉS ELÉRHETŐSÉG ITT


ÁB MEDICAL

A vizsgálatot végző szakember: Schmidt Judit

BŐVEBB INFORMÁCIÓK ÉS ELÉRHETŐSÉG ITT

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival. Akár ezt is beszerezheted 35% kedvezménnyel, ha tagja vagy a Pécsimami VIP Klubnak. 
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!
Ugrás az oldal tetejére