Jelenlegi hely

Anyám Pitája és Apám Fata... most Pécsimami kedvezménnyel!

Pécs belvárosának szívében, a Citrom utcában nemrég nyílt egy új gyrosos, Anyám Pitája gyros & tortilla, aminek nem csak a neve figyelemfelkeltő a poénos áthangzás miatt.

JÁTSSZ VELÜNK: NYERJ CSALÁDI MENÜT!

Most biztos sokan azt gondoljátok, hogy: - Na, megint egy újabb gyrosos! De nem, ennek a helynek különleges atmoszférája van, egyfajta varázsa.

Az egész egy időkapszula, ami a betérő éhezőket, és kíváncsiskodókat az 50-es, 60-as évek amerikájába repíti vissza. Abba az időbe, amikor egy későbbi szubkultúra bontogatta szárnyait, majd élte aranykorát : A rockabilly.

Az a zenei stílus, ami később a divatvilágra is hatással volt, és az ötvenes évek közepétől kezdve amerikai fiatalok milliói hódoltak, sőt, még most, hét évtized elteltével is, a világ minden pontján. 

Mikor Németh Józseffel, a büfé tulajával beszélgettem, elmondta, hogy nemcsak megálmodta ezt a helyet, hanem saját kétkezi munkájával valósította azt meg.

2008-ban ismerkedett meg a gyrosos szakmával , amiben több mint egy évtizedet töltött, majd több tízezer elkészített szendvics után úgy döntött, hogy szinte mindenét felteszi, és megvalósítja egy régi álmát, az Anyám Pitáját.

Talán ő az egyik dolog, ami garancia az ételek minőségére, mert nem csak tulajdonos, ő alkotja a komplett személyzetet is, akinek fontos a kiadott ételek milyensége, és minősége. 

Hogy mi a másik dolog ami garanciát ad? Az ételek egyedi ízvilága. Például a friss zöldségek, a teljesen saját receptúrás öntetek, vagy a husi fűszerezése, amiben a keleties és magyaros ízvilág keveredik.

JÁTSSZ VELÜNK: NYERJ CSALÁDI MENÜT!

A helynek egyébként van egy szlogenje is, ami nagyon találó:

A legjobb ízek, a legjobb áron!

Az ízek és azok harmóniája fantasztikus, de vajon mi a helyzet az árakkal? Barátságosak, pénztárca kímélőek, sőt, városunkban a legkedvezőbbek. Ár érték arányban szerintem verhetetlen. 

A kínálatban több gyros, tortilla, tál, palacsinta és burrito mellett számos menü is felsorakozik, amik még alacsonyabb áron érhetőek el. 

Van itt 1 személyes menü, páros, családi, és 10 fős menü is akár kisebb családi rendezvényekre...

JÁTSSZ VELÜNK: NYERJ CSALÁDI MENÜT!

NÉZD MEG AZ ÉTLAPOT ÉS AZ ÁRAKAT:

Gyrosok
Tortillák
Menük
Egyéb ételek

A hely abszolút családbarát, még a négylábú kedvenceket is szívesen látják, a kisgyermekeket pedig egy külön kisasztal várja kis székecskékkel. 


Pécs, Citrom u. 2.

Többszöri ott étkezésem után mutatkoztam be Józsefnek, aki családos ember lévén ismeri a Pécsimamit párja által, aki régi követője az oldalunknak.

Az Anyám Pitája gyros & tortilla nekünk, Pécsimamiknak felajánlotta, hogy aki november 15-ig az étterembe betér, és kimondja a jelszót, minden családi menüre 10% kedvezményt kap!

JÁTSSZ VELÜNK: NYERJ CSALÁDI MENÜT!

Érdemes követni a Facebook oldalukat is, mert a poénok és az érdekességek mellett több nyereményjáték is várható. 

Ja, és igen, a jelszó pofonegyszerű: Pécsimami

Cím: Pécs, Citrom utca 2.

Telefon: (30) 430 6572

 

Gellén Nóra

- Pécsimami - 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Jósoljunk magunknak férjet Luca napján!

Jósoljunk magunknak férjet Luca napján!

Szent Lucia a legenda szerint Jézus menyasszonya volt, ezért házasságszerző szentnek tartották. Igazi férjjóslásra alkalmas nap volt december 13-a, az év leghosszabb estéje. Van pár tippünk, hogyan kell csinálni!
SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY 2021 - Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony egy kicsit más lesz, mint a többi: visszafogottabb, bensőségesebb, talán lassúbb is. Már most is érezzük, hogy nem zúdul ránk minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról boltra, programról programra.
Karácsonyfa legek

Karácsonyfa legek

A legmagasabb fa, a legnagyobb dísz, a legnagyobb szaloncukor, a legtöbb karácsonyfaégő... akadnak legek a karácsonyfa körül. Szépek, izgalmasak, de nem biztos, hogy mindegyik kellene otthonra!
Álomút gyermekrajz pályázat

Álomút gyermekrajz pályázat

Szeretnél igazi úthengert vezetni? Kipróbálnád, milyen lehet utat építeni? Akár együtt az egész osztállyal? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint rajzolni!
Ugrás az oldal tetejére