Jelenlegi hely

Példaértékű nőket díjaztunk: 2022-ben Bóni Tünde lett az Év női példaképe Baranyában!

Március 8-án, nőnapon a Civil Közösségek Házában adtuk át az Év női példaképe Baranyában pályázat díjait, rendkívül inspiráló és csodálatos nők körében.


Az Év Női Példaképe Baranyában pályázat döntőseinek dr. Őri László, a Baranya Megyei Önkormányzat elnöke adta át az elismeréseket

Negyedik alkalommal írtuk ki ezt a pályázatot Baranyában, melynek ötletét az adta, hogy számos olyan díj létezik, ami a szakmai sikereket ismeri el, azt azonban egyik sem veszi figyelembe, hogy egy nőnek, és főként egy édesanyának a munkája mellett még nagyon sok fronton kell helytállnia.

Ezzel a pályázattal minden olyan nőre szeretnénk felhívni a figyelmet, aki nap mint nap teszi a dolgát, egyensúlyozva a különböző szerepei között.

Idén is olyan nőket kerestünk, akik munkájukban, szakmájukban sikeresen helytállnak, harmonikus, kiegyensúlyozott családi életet élnek, és azt is megosztják velünk, hogy hogyan tudják összeegyeztetni a munkát és a családi életet.

Hat nagyszerű nő jutott a döntőbe

A választás nagyon nehéz volt a zsűri számára, hiszen minden pályázó személyében, olyan különleges és példaértékű élettörténetet ismerhettünk meg, mely sokak számára erőt adhat a hétköznapokban. 27 nevező közül végül hatan jutottak a döntőbe és közönségszavazás döntötte el, hogy ki lett 2022-ben az Év női példaképe Baranyában.

Az idei pályázatokban az eddigieknél is hangsúlyosabb volt az az őszinteség, ahogy a jelöltek a sikereik mellett a nehézségeikről is írtak, így a pályázók történeteit olvasva sok nő magára ismerhet és erőt meríthet a mindennapokhoz.

Minden döntősünk tevékenységét elismerő oklevéllel és meglepetéssel díjaztuk, az Év női példaképe Baranyában 2022 pályázat:

2022-ben Bóni Tünde az Év női példaképe Baranyában!

A pályázat fődíját a kétgyermekes Bóni Tünde vehette át, aki 16 éve számíthat mindenben a férjére és 22 éve kísér szüléseket, készít fel várandós párokat a szülésre, babával való együttélésre. Hivatása állandó készenlétet kíván, amiben családja rugalmasan támogatja. 

Bóni Tünde nagyszerű példája annak, hogyan lehet szenvedéllyel, szívvel - lélekkel tenni a dolgunkat, mindeközben a családi harmóniát is fenntartani.

Bóni Tündének és minden döntősünknek szívből gratulálunk!

Riport az év női példaképével

 

 

A díjátadó képekben

Ez volt az első év, hogy Baranyán kívül Somogy és Bács-Kiskun megyében is odaítéltük az év női példaképe díjat, melynek hátterét az országos Imami Egyesület és a Nemzeti Együttműködési Alap támogatása biztosította. Pályázatunkat szeretnénk jövőre is folytatni és ezt a szép elismerést idővel akár minden megyében odaítélni.

Pályázatunk a Nemzeti Együttműködési Alap, a Bethlen Gábor Alapkezelő és a Miniszterelnökség támogatásával valósult meg.

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.
Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete_monor.imami

Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete

Hamvazószerda keresztény ünnep, a farsangi időszak utáni első nap. Ezen a napon kezdődik a Húsvét előtti 40 napos böjt, a Szent Negyvennap, a Nagyböjt. 
Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Pályázat típusa:  irodalmi pályázatBeküldési határidő: 2024. április 30.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

Pályázat típusa:  média pályázatBeküldési határidő: 2024. március 15. és 31.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
Ugrás az oldal tetejére